Persoonlijk & laagdrempelig

In het rustieke natuurgebied, de Lettelberter-petten, nabij de stad Groningen, ontvangt Marietta, jong & oud om van stressklachten en “negatieve” prikkels af te komen. Hierbij staan persoonlijke contact, eenvoud en kwaliteit centraal, en dat alles op een laagdrempelige manier.  

Mijn verhaal

FullSizeRender 2
Marietta 

Na meer dan 30 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt in zowel ziekenhuizen als huisartspraktijken en ook zorginstellingen, ben ik in 2017 een ontspanningspraktijk begonnen. Mijn medische kennis combineer ik met mijn trans-persoonlijke therapie en massage opleiding. Als gecertificeerd massage therapeut werk ik op een holistische wijze waarbij ik streef een brug te creëren tussen lichaam en geest.

Het aanbod is op maat en daarom kunnen we uw specifieke wensen van te voren afstemmen. Kwaliteit staat centraal en dus boeken we ruim de tijd in. Maak een afspraak via het contact formulier.

“Kleinschalig, laagdrempelig en persoonlijk. In een prachtige omgeving”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: