Ervaringen

(Anke, 30 jaar) Ik kom na jaren nog steeds erg graag bij Marietta. Ik had al weken last van een overbelaste spier tussen mijn schouderbladen en had ook last van een nare cyste op mijn rug. Na de massage waren beide zo goed als weg! Het is te merken dat Marietta kennis heeft van haar vak en houdt rekening met je lichamelijke ongemakken en klachten. Ik kan me tijdens een massage pas echt goed ontspannen (met een drukke baan soms erg nodig) en Marietta zorgt voor een fijn, warme sfeer . Ik voel me telkens weer als herboren na een massage!


(Jetske) Ik ben nu twee keer bij Marietta geweest voor een ontspanningsmassage en het is veel meer dan dat, ze neemt echt de tijd voor je en luistert naar je. Ze masseert met aandacht. Echt heel fijn. Ik ben heel tevreden en blijf terug komen.  


(Miranda, 49 jaar) Elke keer als ik bij Marietta vandaan kom voel ik me volledig ontspannen. Marietta neemt alle tijd voor je en voelt goed aan wat je lichaam op dat moment nodig heeft. 

(Etsseline, 54 jaar) Ik heb een uitgebreide ontspannende massage gehad en het is mij heel goed bevallen. Marietta is gastvrij, vriendelijk en sympathiek en neemt haar tijd voor je. Ik voel me goed bij haar. Een aanrader.

(Petra) Een heerlijke nek, schouder en rug massage gekregen. Heel ontspannen goed advies. Ik kom graag weer terug. Heel erg bedankt Marietta.


(Jurgen, 75 jaar) Ik heb al langer dan een halfjaar behoorlijk last van nek en schouders, dat gaat natuurlijk wel weer over. Marietta zegt tegen mij doe niet zo eigenwijs en ga zitten.Vooruit dan maar denk ik en wat ik niet wist maar het komende uur zou ervaren was een bijzondere massage van de nek, schouders en rug. Haar soepele vingers wisten de pijnlijke plaatsen trefzeker te vinden en eerlijk is eerlijk het is niet over maar wel veel draaglijker, over een paar weken toch maar op herhaling.

(Anja, 42 jaar) Heerlijke ontspanningsmassage gehad. Ook is de locatie uniek en Marietta is vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar. 


(Piet, 69 jaar) Ik ben een stugge en nuchtere Groninger, die niks moet hebben van zweverige gedoe. Ik ga liggen op de massage tafel en het werkt. Ik ben vaste klant. 


(Anke, 25 jaar) Aandacht en balans zijn twee woorden die het beste mijn ervaring met Hara&Ki omschrijven. Met aandacht bedoel ik dat Mariëtta echt de tijd voor je neemt en niet op een automatische piloot te werk gaat (dit heb ik bij eerdere massages wel eens ervaren). Ze voelt op een deskundige manier aan wat je lichaam nodig heeft en anticipeert hierop. Met balans bedoel ik dat ze tijdens haar massage adequaat afwisselt tussen harder en zachter masseren, tussen lange en korte halen en tussen praten en stiltes laten vallen, wat de massage erg prettig en afwisselend maakt. Zeker een aanrader dus! 


Heb je een massage gehad bij de ontspanningspraktijk? Laat hier een reactie achter: